Lirik dan Kunci Gitar Lagu ‘Jodo’ Dory Harsa dan Nella Kharisma

Ilustrasi

INFO JALANAN – Baru saja rilis lagu yang berjudul ‘Jodo’ yang dipopulerkan oleh Dory Harsa dan Nella Kharisma. Berikut lirik dan kunci gitarnya.

Lirik dan Kunci Gitar ‘Jodo’ 

INTRO : GCFD

G C Cm G
tembang iki tak gawe
Am
mung kanggo kowe
D
sing paling tak tenani
G Cm
nganti saiki

G C
tumetese banyu moto iki
Am
sing dadi saksi
D G
sumpah lan janji sehidup semati

(Chorus)
Dm G C
sampai kapan kan kau buktikan
D G
tresno tulus yo mung kanggo awakku
G7 G C
sampai mati kan ku pastikan

Baca Juga  Kunci Gitar Lagu 'Pupus' Dewa19, Chord Mudah untuk Pemula

G/B Am
mergo mung kowe
D G
sing tak tresnani tekane mati
G
cahyo lintang ing wengi

C D
Nggawe anyeme ati

C
tambah nggegowo roso
D G
kangen mring sliramu, tresnaku

***

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here